Confectie- en naaiatelier

Sur Atelier is gespecialiseerd in een aantal ambachten; het naaien van dameskleding, gordijnen, (woon) accessoires en kleding reparaties. Samen vormen we een bescheiden naai atelier/productiebedrijf in het centrum van Haarlem.

Over Confectie- en naaiatelier

De voordelen van Sûr als productie partner;​ Steeds meer consumenten en bedrijven zijn zich bewust van een duurzamere leefstijl. Bij Sûr Atelier worden alle producten in Haarlem gemaakt als tegenreactie op de massaproductie en consumptie. Omdat het atelier in de winkel is, kunnen we heel snel schakelen als het kledingstuk/product aangepast moet worden. Er is een korte productietijd. De materialen die Sûr gebruikt zijn zoveel mogelijk biologisch en/of natuurlijk en met een zo klein mogelijke carbon footprint. Naast een uitstekende kwaliteit, leveren we ook een belangrijke bijdrage aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, hetgeen een transparante productie voor een eerlijke prijs levert. Zoekt u iemand die uw kleding of product in een kleine oplage kan produceren, dan is Sûr Atelier een eerlijke partner voor Business to Business (B2B). We werken met zeer kundige, traditionele ambachtslieden die hun vak verstaan.

Over Stichting Sûr Atelier

Sûr Atelier is een atelier met winkel en werkt met Nieuwe Nederlanders (statushouders). Wij maken een stijlvolle collectie van dameskleding en home accessoires. Ook stofferen wij meubels! Al onze producten worden met de hand gemaakt in ons atelier in Haarlem en worden gelabeld met de namen van onze makers.


Stichting Sûr Atelier werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Ressies Redesign
 • Côte
 • Native Haarlem
 • Joolz
 • Islenmain

Logo van Stichting Sûr Atelier

Stichting Sûr Atelier

Gedempte Oude Gracht 87
2011GN Haarlem

www.sur-atelier.nl

De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Noord-Holland
 3. FTE: 2
 4. Opgericht in 2016
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 12: Verantwoorde consumptie, SDG 17: Partnerschap om doelstellingen te bereiken
 7. Mode