Analytics rapportage

Gericht je website verder optimaliseren op basis van gebruikersgedrag. Onze webanalisten analyseren je website en geven praktisch en concreet advies over hoe je jouw website verder kunt verbeteren.

Over Analytics rapportage

Met data uit webstatistiekprogramma's zoals Google Analytics en Piwik/Matomo kun je het gebruikersgedrag van je bezoekers verzamelen. De uitdaging daarbij is om de juiste data te filteren, deze goed te interpreteren en te vertalen naar concrete verbeteracties. Om dat te kunnen is veel kennis en ervaring nodig. Onze medewerkers zijn Google en Piwik gecertificeerd en hebben ook veel ervaring met andere analyse tools. Heb je nog geen webstatistiekprogramma geïnstalleerd? Of worden niet de juiste metingen verricht? Ook dan helpen we je graag. Op basis van jouw websitedoelen (conversies), bepalen we wat er moet worden gemeten en richten dat voor je in. Zo kan er een maatwerk rapportage worden opgesteld waarin precies de informatie staat die voor jou relevant is en die inzicht geeft hoe je jouw online doelstellingen nog beter kunt realiseren.

Over Swink Webservices

Swink is een online internetbureau én een van de eerste Social Enterprises in Nederland. Wij helpen organisaties het maximale uit hun internetomgeving en Social Media te halen. Bijvoorbeeld door te zorgen voor de juiste content en het beheer daarvan. Daarnaast kunnen organisaties hun helpdesk aan ons uitbesteden. Ons team bestaat uit content marketing analisten, content communicatie specialisten en online helpdesk ... lees meer  medewerkers. Wij werken voor (middel)grote organisaties in de zorg, het bedrijfsleven en overheden. Wat ons uniek maakt is dat we de buitengewone talenten van mensen met autisme inzetten om buitengewone online diensten te leveren aan onze klanten. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten: hoge kwaliteit van diensten leveren en vaste banen creëren voor mensen met autisme (Social Return). Swink heeft het PSO30 certificaat. Onze diensten richten zich op het verbeteren van jouw aanwezigheid en prestaties op het web door analyse, een oplossingsgerichte solide aanpak en het leveren van praktische ‘handjes’. Dat vertaalt zich in de volgende diensten: - Content creatie en content management - Content marketing: SEO, SEA, social media advertising, web analytics, usability, Google Ad Grants, Piwik-beheer - Helpdesks voor e-learning platformen, community sites, CMS ondersteuning - Data cleaning: schonen en verrijken van data, bijvoorbeeld in klantregistratie-systemen - Content migratie: het omzetten van content op websites, bijvoorbeeld naar een nieuw CMS. Swink is een echte social enterprise en begrijpt zeer goed wat dat betekent, ook voor uw social return volgens de Participatiewet. lees minder


Swink Webservices werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • PwC
 • Nyenrode
 • Triodos
 • VUmc
 • Gemeente Amsterdam

Logo van Swink Webservices

Swink Webservices

Zekeringstraat 33
1014BV Amsterdam

swinkwebservices.nl/

Swink Webservices biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Landelijk
 3. FTE: 10.5
 4. Opgericht in 2007
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Zakelijke dienstverlening