Contentmigratie

Je gaat over naar een nieuw CMS voor je website of intranet. Dat moet efficiënt gebeuren. Met onze complete aanpak begeleiden wij jouw content migratie project en voeren dit met grote zorgvuldigheid uit.

Over Contentmigratie

Bij de overgang naar een nieuwe website en/of nieuw CMS komt heel wat kijken. Welke content moet overgezet worden en welke juist niet? Hoe zorg je ervoor dat je content goed gevonden wordt door je bezoekers en geven zoekmachines jouw pagina's ook weer in zoekresultaten? Een flinke klus die om kennis en ervaring vraagt. Wij hebben beide en op basis van onze ervaringen hebben we een 10-stappenplan ontwikkeld. Dit stappenplan zorgt ervoor dat de overgang van je huidige naar je nieuwe website soepel verloopt. Naast begeleiding en adviseren, voeren we de contentmigratie ook van A tot Z voor je uit. Van analyse naar wat belangrijke pagina's zijn tot het overzetten van content waarbij ook gelet wordt op alle SEO aspecten. Ons doel is jou ontzorgen door de overgang van je website efficiënt en zorgvuldig uit te voeren.

Over Swink Webservices

Swink is een online internetbureau én een van de eerste Social Enterprises in Nederland. Wij helpen organisaties het maximale uit hun internetomgeving en Social Media te halen. Bijvoorbeeld door te zorgen voor de juiste content en het beheer daarvan. Daarnaast kunnen organisaties hun helpdesk aan ons uitbesteden. Ons team bestaat uit content marketing analisten, content communicatie specialisten en online helpdesk ... lees meer  medewerkers. Wij werken voor (middel)grote organisaties in de zorg, het bedrijfsleven en overheden. Wat ons uniek maakt is dat we de buitengewone talenten van mensen met autisme inzetten om buitengewone online diensten te leveren aan onze klanten. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten: hoge kwaliteit van diensten leveren en vaste banen creëren voor mensen met autisme (Social Return). Swink heeft het PSO30 certificaat. Onze diensten richten zich op het verbeteren van jouw aanwezigheid en prestaties op het web door analyse, een oplossingsgerichte solide aanpak en het leveren van praktische ‘handjes’. Dat vertaalt zich in de volgende diensten: - Content creatie en content management - Content marketing: SEO, SEA, social media advertising, web analytics, usability, Google Ad Grants, Piwik-beheer - Helpdesks voor e-learning platformen, community sites, CMS ondersteuning - Data cleaning: schonen en verrijken van data, bijvoorbeeld in klantregistratie-systemen - Content migratie: het omzetten van content op websites, bijvoorbeeld naar een nieuw CMS. Swink is een echte social enterprise en begrijpt zeer goed wat dat betekent, ook voor uw social return volgens de Participatiewet. lees minder


Swink Webservices werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • PwC
 • Nyenrode
 • Triodos
 • VUmc
 • Gemeente Amsterdam

Logo van Swink Webservices

Swink Webservices

Zekeringstraat 33
1014BV Amsterdam

swinkwebservices.nl/

Swink Webservices biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Landelijk
 3. FTE: 10.5
 4. Opgericht in 2007
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Zakelijke dienstverlening