Online adverteren

Verhoog je conversies met Google Adwords en Social Media Advertising. Meer zichtbaarheid en sales door gerichte advertenties in de zoekresultaten van Google en op Facebook en LinkedIn. Onze specialisten zorgen voor een optimaal resultaat.

Over Online adverteren

Een goed geoptimaliseerde website is het begin van je online strategie. Maar bij veel concurrentie op zoekwoorden val je niet op tussen andere aanbieders. Online adverteren (SEA) kan dan een zeer effectieve aanvulling zijn op jouw online activiteiten om je doelstellingen te halen. Advertenties in zoekmachines en social media platforms vergroten je zichtbaarheid bij jouw doelgroep. Met relevante Adwords campagnes vallen je diensten en producten op tussen de concurrentie. Onze gecertificeerde Adwords en Social Media Advertising (SMA) medewerkers weten waar ze op moeten letten om jouw advertenties te laten scoren zonder direct de hoofdprijs te betalen.

Over Swink Webservices

Swink is een online internetbureau én een van de eerste Social Enterprises in Nederland. Wij helpen organisaties het maximale uit hun internetomgeving en Social Media te halen. Bijvoorbeeld door te zorgen voor de juiste content en het beheer daarvan. Daarnaast kunnen organisaties hun helpdesk aan ons uitbesteden. Ons team bestaat uit content marketing analisten, content communicatie specialisten en online helpdesk ... lees meer  medewerkers. Wij werken voor (middel)grote organisaties in de zorg, het bedrijfsleven en overheden. Wat ons uniek maakt is dat we de buitengewone talenten van mensen met autisme inzetten om buitengewone online diensten te leveren aan onze klanten. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten: hoge kwaliteit van diensten leveren en vaste banen creëren voor mensen met autisme (Social Return). Swink heeft het PSO30 certificaat. Onze diensten richten zich op het verbeteren van jouw aanwezigheid en prestaties op het web door analyse, een oplossingsgerichte solide aanpak en het leveren van praktische ‘handjes’. Dat vertaalt zich in de volgende diensten: - Content creatie en content management - Content marketing: SEO, SEA, social media advertising, web analytics, usability, Google Ad Grants, Piwik-beheer - Helpdesks voor e-learning platformen, community sites, CMS ondersteuning - Data cleaning: schonen en verrijken van data, bijvoorbeeld in klantregistratie-systemen - Content migratie: het omzetten van content op websites, bijvoorbeeld naar een nieuw CMS. Swink is een echte social enterprise en begrijpt zeer goed wat dat betekent, ook voor uw social return volgens de Participatiewet. lees minder


Swink Webservices werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • PwC
 • Nyenrode
 • Triodos
 • VUmc
 • Gemeente Amsterdam

Logo van Swink Webservices

Swink Webservices

Zekeringstraat 33
1014BV Amsterdam

swinkwebservices.nl/

Swink Webservices biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Landelijk
 3. FTE: 10.5
 4. Opgericht in 2007
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Zakelijke dienstverlening