Website check

Wil je meer uit je website halen, maar weet je niet hoe? De website check is een complete scan van jouw site, zodat je precies weet wat verbeterd moet worden. Je krijgt een rapport met concreet verbeteradvies en indien gewenst hulp bij het uitvoeren.

Over Website check

Met je website wil je informeren, leads verzamelen of verkopen realiseren. Wat je doel ook is, het is essentieel dat je website gebruiksvriendelijk is en technisch goed functioneert voor een optimaal resultaat. Maar hoe weet je of je website wel goed werkt? Met de website check krijg je inzicht in de prestaties van je website en vooral hoe je die kunt verbeteren. Wij controleren de gebruiksvriendelijkheid, content, vindbaarheid (SEO), metingen (analytics) en techniek van de site. We geven een concreet verbeteradvies en helpen indien gewenst bij het implementeren daarvan. Zo zorgen we ervoor dat je het maximale uit je site haalt.

Over Swink Webservices

Swink is een online internetbureau én een van de eerste Social Enterprises in Nederland. Wij helpen organisaties het maximale uit hun internetomgeving en Social Media te halen. Bijvoorbeeld door te zorgen voor de juiste content en het beheer daarvan. Daarnaast kunnen organisaties hun helpdesk aan ons uitbesteden. Ons team bestaat uit content marketing analisten, content communicatie specialisten en online helpdesk ... lees meer  medewerkers. Wij werken voor (middel)grote organisaties in de zorg, het bedrijfsleven en overheden. Wat ons uniek maakt is dat we de buitengewone talenten van mensen met autisme inzetten om buitengewone online diensten te leveren aan onze klanten. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten: hoge kwaliteit van diensten leveren en vaste banen creëren voor mensen met autisme (Social Return). Swink heeft het PSO30 certificaat. Onze diensten richten zich op het verbeteren van jouw aanwezigheid en prestaties op het web door analyse, een oplossingsgerichte solide aanpak en het leveren van praktische ‘handjes’. Dat vertaalt zich in de volgende diensten: - Content creatie en content management - Content marketing: SEO, SEA, social media advertising, web analytics, usability, Google Ad Grants, Piwik-beheer - Helpdesks voor e-learning platformen, community sites, CMS ondersteuning - Data cleaning: schonen en verrijken van data, bijvoorbeeld in klantregistratie-systemen - Content migratie: het omzetten van content op websites, bijvoorbeeld naar een nieuw CMS. Swink is een echte social enterprise en begrijpt zeer goed wat dat betekent, ook voor uw social return volgens de Participatiewet. lees minder


Swink Webservices werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • PwC
 • Nyenrode
 • Triodos
 • VUmc
 • Gemeente Amsterdam

Logo van Swink Webservices

Swink Webservices

Zekeringstraat 33
1014BV Amsterdam

swinkwebservices.nl/

Swink Webservices biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Landelijk
 3. FTE: 10.5
 4. Opgericht in 2007
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Zakelijke dienstverlening