TIMI Sjaal

TIMI, uitgesproken als het Engelse ‘Tie Me’ staat voor This Is My Independence. Samen met jou creëren we een onafhankelijke toekomst voor vrouwen over de hele wereld. Met het dragen van een TIMI-sjaal draag je bij aan een lokaal women empowerment project waarbij vrouwen kans krijgen op een zelfstandige toekomst.

Over TIMI Sjaal

Wanneer jij ’s ochtends de deur uitloopt geeft deze sjaal je dat extra stoere maar toch vrouwelijke randje. Je hebt een levendig karakter en houdt van je sociale leven. Als jij je na je werk nog even omkleedt voor een diner met vrienden kun je deze TIMI sjaal gerust blijven dragen, het geeft je avond-outfit net wat extra pit. Met een TIMI sjaal om je nek komt er écht iemand binnen! Er zijn 18 kleuren, waaronder een stoere basics collectie. Voor ieder type, voor iedere gelegenheid en voor iedere kleur ogen heeft TIMI een passende kleur sjaal. Het materiaal is een cotton-blend, en dankzij het gebruik van twee kleuren draad wordt er diepte gecreëerd tijdens het dragen. Deze TIMI shawl is geïnspireerd op de traditionele Nepalese sjaals uit het Himalaya gebied. Afmeting 200×80 cm.

Over TIMI Shop

TIMI Shop is een social enterprise die zich ten doel heeft gesteld de verkoop van modieuze producten te koppelen aan verbetering van werkomstandigheden en rechten van vrouwen in ontwikkelingslanden. De producten worden ingekocht bij een Women Empowerment Project van Namasté Foundation. Dit project biedt hen een kans op een onafhankelijke toekomst. Door middel van opleiding in lokale vaardigheden, het beschikbaar ... lees meer  stellen van een kleine lening voor het starten van een onderneming en het geven van de hierbij benodigde begeleiding, zetten deze vrouwen weer stappen naar een zelfstandig leven. Voor zichzelf en hun kinderen. lees minder


TIMI Shop werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Harper's Bazaar
 • Wilde Ganzen
 • GTST
 • Pangea Travel
 • Livstores

Logo van TIMI Shop

TIMI Shop

Linnaeusstraat 2c
1092CK Amsterdam

www.timi-shop.com

De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Armoedebestrijding
 2. Landelijk
 3. FTE: 5
 4. Opgericht in 2015
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 5: Gendergelijkheid, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Mode