Hergebruiken van oude bedrijfskleding

Biedt opleiding en werkervaring aan vrouwen die graag verder willen - Bouwt mee aan dromen - Heeft impact op levens en op de aarde.

Over Hergebruiken van oude bedrijfskleding

Vanhulley gelooft in de kracht van vrouwen. Door werkervaring, scholing en een netwerk te bieden aan vrouwen die graag een bijdrage willen leveren aan de Nederlandse maatschappij bouwt Vanhulley mee aan hun dromen. Met de B2B-opdrachten bouwen we mee aan de financiƫle onafhankelijkheid van de vrouwen en vergroten daarmee hun kansen op de arbeidsmarkt. Met lef en plezier zetten wij deuren open naar een nieuw leven. Doet u mee? Wij zien uit naar een duurzame samenwerking!

Over Vanhulley

Bij Vanhulley werken vrouwen die werken aan hun toekomst. Ze maken van jouw (bedrijfs)overhemd een unieke boxershort, maar ook andere producten voor de B2B markt. Bij Vanhulley doen ze gedurende 1 jaar werkervaring op, en gaan ze gezamenlijk naar het ROC, waar ze aan het eind van het jaar hun startkwalificatie halen om dichter bij hun droombaan te kunnen komen. Op zoek naar een sociaal en duurzaam relatiegeschenk? Dan heeft Vanhulley unieke mogelijkheden!


Vanhulley werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • PwC
 • ROC Noorderpoort
 • LEAPP
 • Tintelingen

Logo van Vanhulley

Vanhulley

Postbus 412
9722AJ Groningen

www.vanhulley.com

De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Milieu
 2. Landelijk
 3. FTE: 3.5
 4. Opgericht in 2012
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 12: Verantwoorde consumptie
 7. Retail (incl. relatiegeschenken)