Yespers Granola

Met je ontbijtgraan verspilling van fruit tegen gaan én social impact creëren. Hoe lekker is dat? Heel erg lekker, en ook nog een stuk gezonder dan de meeste ontbijtgranen! Leverbaar in verschillende verpakkingsgroottes.

Over Yespers Granola

Ons eten heeft impact, op jou en op je omgeving. Dichtbij of veraf. Soms denk je er niet over na, of weet je het niet. Onze missie koppelen we aan 3 doelstellingen van de Sustainable Development Goals: Goal 1) Geen armoede, Goal 2) Geen honger en Goal 12) Verantwoordelijke productie en consumptie. Uiteraard heeft je eten impact op veel meer gebieden en daar kijken wij ook zeker naar bij de ontwikkeling en distributie van onze producten. Om het overzichtelijk te houden, concentreren we ons voorlopig op bovenstaande 3 doelen. We moeten ergens beginnen! En jij kunt ook meedoen, via je bord! Foodwithimpact en Impactwithfood, daar gaan we voor! Doe ook mee, samen is het een stuk leuker!

Over Yespers

Een duurzame en inclusieve voedselketen door middel van gezonde producten. Daar gaan we voor. Op basis van de ingrediënten in onze lekkere en gezonde producten, brengen we stap voor stap ons ideaal dichterbij. Goed voor jou en je eigen gezondheid, goed voor de planeet en goed voor de mensen die elke dag werken om dat lekkere eten bij jou op je bord te krijgen. Klinkt toch hoe het zou moeten zijn? Tijd om via je ... lees meer  bord, dat moeten zijn dichterbij te brengen! Foodwithimpact en Impactwithfood. lees minder


Yespers werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Picnic
 • Jumbo Supermarkten
 • Smaak Bedrijfscatering
 • Looped Goods
 • Versunie

Logo van Yespers

Yespers

Floris Grijpstraat 2
2596XE Den Haag

www.yespers.com

Yespers biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Armoedebestrijding, Milieu, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 3
 4. Opgericht in 2014
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 2: Geen honger, SDG 12: Verantwoorde consumptie
 7. Eten en drinken