1. Agenda
  2. vrijdag 19 november 2021

(VERPLAATST) Buy Social XL '21

Vrijdag 19 november 13:30 tot 17:30 uur
Locatie: De Hallen, Hannie Dankbaarpassage 18 Amsterdam 

Op 19 november organiseren gemeente Amsterdam, gemeente Utrecht, Voor Goed Agency Rotterdam, City Deal Impact Ondernemen en Buy Social het Buy Social XL event in de Hallen van Amsterdam. Ben jij benieuwd hoe je de impact van jouw organisatie kan vergroten door middel van sociale en duurzame inkoop? Dan is deze middag de uitgelezen kans om inspiratie op te doen en het aanbod van sociale ondernemingen te ontdekken. Meld je hier aan!

 

Voor wie?

Buy Social richt zich op alle Nederlandse inkopers, van groot tot klein, van overheid tot het hele bedrijfsleven. Met als doel om kennis en inspiratie te delen zodat elke inkoper invulling kan geven aan de MVO & MVI doelstellingen van zijn/haar organisatie. Door diensten en producten af te nemen van sociale ondernemingen dragen bedrijven en instellingen bij aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en vergroten zij hun positieve impact op de samenleving.
 

Wie waren u voor?

Eerdere Buy Social events werden o.a. bezocht door CSR- en inkoopprofessionals van bedrijven als Rijksmuseum, De Politie, ABN AMRO, Accenture, KLM, PwC, Royal Schiphol Group, Sociale Verzekeringsbank en Telegraaf Media Groep. Van het Buy Social XL Event uit 2019 is deze korte video gemaakt.

 

Programma op hoofdlijnen

  • Amsterdam Impact opening
  • Best practices van inkopende organisaties en sociale ondernemingen die samen impact maken
  • 15 pitches van sociale ondernemingen uit heel Nederland, een unieke kans om kennis te maken met koplopers uit diverse sectoren met een breed aanbod van producten en diensten.
  • Netwerkborrel om in contact te komen met elkaar
  • Bezoek aan Beeldend Gesproken, Makers Unite & Recycle 

Na afloop van het Buy Social event kunt u ook privé nog terecht in de Hallen waar op The Impact Market tal van sociaal ondernemers hun producten en diensten verkopen. Impactvolle feestdagen gegarandeerd!

Mis het niet en meld je hier aan!