1. Agenda
  2. woensdag 24 juni 2020

Workshop: Pitchen bij een corporate!

Wil jij zakendoen met een corporate, maar lukt het niet altijd om in gesprek te komen? Wil jij weten wat en hoe je het beste kan pitchen om zo je kansen te vergroten op een vervolggesprek? Ben je benieuwd hoe je op de radar komt te staan van een MVO-manager of waar een inkoper tijdens jouw pitch op let? Dit is jouw kans! Buy Social en ABN AMRO organiseren een tweedelige pitchtraining op 24 juni en 1 juli via Zoom.
 

Deel 1: Pitchtraining op 24 juni

Een eerste indruk maak je maar één keer, zorg dat die raak is! Tijdens deze online workshop gaat Jasper Wijmer, Senior Procurement Consultant bij ABN AMRO, in op het belang van een goede pitch, toegespitst op de verschillende afdelingen binnen een corporate. Zo vertelt hij waar inkopers bij grote organisaties op letten en welke informatie niet mag ontbreken in jouw pitch. In het eerste deel van de training krijg je tools en technieken aangereikt om aan de slag te gaan met jouw pitch. Ook is er volop ruimte voor jouw vragen.


Deel 2: Pitch en krijg feedback op 1 juli

In het tweede deel van de workshop pas je de opgedane kennis en vaardigheden toe. Je oefent je pitch voor inkopers en CRS-managers van de bank. Zij zullen je bevragen en voorzien van feedback. Dit is hét moment om na te gaan of jouw pitch de nieuwsgierigheid wekt van een corporate bedrijf en of jij antwoorden op vragen van potentiële klanten paraat hebt! Bereid jouw pitch en vragen tussen training 1 en training 2 dan ook goed voor.


Meld je aan!

We richten de beide dagdelen in op basis van jouw vragen. Geef je op via dit aanmeldformulier, voorzien van een korte omschrijving van jouw organisatie en de vragen die jij beantwoord zou willen zien tijdens de training. Hoe meer input, des te beter we de training kunnen aanpassen naar jouw wensen. Er is een gering aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij!

Let op: tijdens deze Buy Social workshop ontwikkel je jouw pitchvaardigheden, maar je pitcht niet aan ABN AMRO. De opgedane kennis kan je uiteraard wel goed gebruiken op een volgend Buy Social event (live of digitaal).


Praktisch

  • Wat: Pitchtraining
  • Waar: online, via Zoom
  • Wanneer: 24 juni en 1 juli van 09:30 tot 11:30
  • Voor wie: sociale ondernemingen aangesloten bij Buy Social
  • Door:  Jasper Wijmer, Senior Procurement Consultant, ABN AMRO
  • Aanmelden: via deze link.

 

Foto genomen door G. Hengeveld tijdens een Buy Social Event bij Circl