1. Agenda
  2. donderdag 16 april 2020

Workshop Procurement: Hoe kom je binnen bij een corporate?

*Deze workshop is toegankelijk voor ondernemers wiens producten/diensten op de Social Impact Market staan. Meer informatie? Neem contact op met anouk@social-enterprise.nl.  

Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Wil je niets liever dan zakendoen met een corporate bedrijf, maar lukt het niet altijd om door te breken en een deal te sluiten? Meld je aan voor de workshop Procurement bij PwC!

Waarom deze workshop?

Waar veel ondernemers manieren zoeken om zaken te doen met grote bedrijven, zijn deze bedrijven vaak op zoek naar manieren om hun maatschappelijke doelstellingen door te laten klinken in het inkoopbeleid van de organisatie. Sociale ondernemingen kunnen bij uitstek een inkoopbeleid een duurzamer en socialer gezicht geven. De praktijk leert echter dat dit niet zo gezegd zo gedaan is. Inkopers zijn gebonden aan richtlijnen en afspraken. Meer inzicht in hoe deze processen werken kan jou als ondernemer helpen om effectiever in te zetten op sales en acquisitie bij grote bedrijven.

Op het programma 

Danny Zwart, hoofd inkoop van PwC, en zijn team geven je vanuit de praktijk inzicht in de besluitvormingsprocessen rondom inkoop bij corporate bedrijven. 

  • Hoe krijg je bij de juiste mensen een voet tussen de deur met jouw onderneming?
  • Waar moet je aan voldoen en waar moet je op letten als je in aanmerking wilt komen voor een contract?
  • Hoe zijn huidige samenwerkingen met sociale ondernemingen ingericht?

Tijdens deze interactieve workshop krijg je een kijkje achter de schermen van procurement. Je gaat in gesprek met PwC en collega sociaal ondernemers over hoe sociale ondernemingen en corporate bedrijven nader tot elkaar kunnen komen.

Praktisch

Wanneer? Donderdag 16 april, van 10:00 tot 12:30 uur (inclusief lunch)
Waar? Locatie nader te bepalen

Meld je aan! 

LogoPwC.jpg

 

 

 

 

 

*foto door Jurre Rompa