1. Blogs
  2. zondag 28 april 2019

Kerstpakketten met impact | 2019

Dit jaar eens een duurzaam en sociaal kerstpakket? Wij hebben alvast een mooie selectie gemaakt van kerstpakketten die de wereld een stukje beter maken. Geïnteresseerd? Neem dan via de linkjes hieronder direct contact op met de ondernemers. Zij gaan graag in gesprek over jouw wensen!
 

Bijzonder kerstpakket van DOEGOODS

Met een kerstpakket van DOEGOODS wordt goed doen een stuk makkelijker. Alle producten zijn gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan. Ze zijn werkzaam bij IBN, een organisatie die ernaar streeft om iedereen volwaardig deel uit te laten maken van de regio waarin ze werken en wonen. De winst uit de verkoop van DOEGOODS kerstpakketten investeert IBN in hun laaggeletterdheidprogramma, om zo nog meer mensen te helpen hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Dat maakt de kerstpakketten van DOEGOODS extra bijzonder. Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

Groen online cadeauconcept van GreenGiftBox

GreenGiftBox is hèt online concept voor kerstgeschenken. Je werknemers kunnen zelf een keuze maken uit alle hippe en trendy cadeaus die jou en de wereld blij maken. Want GreenGiftBox is een platform voor sociale bedrijven die geschenken maken van gerecyclede of duurzame materialen, circulair zijn of een verhaal vertellen. En de producten en pakketten worden ingepakt en in elkaar gezet in sociale werkplaatsen. De geschenken zijn daarom goed voor gever, ontvanger én maker. Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

Kerstpakket met een verhaal van Geschenk met Verhaal

Al ruim twintig jaar is Geschenk met Verhaal voor vele bedrijven een creatieve en betrouwbare partner bij het samenstellen van duurzame relatie- en eindejaarsgeschenken. Geschenk met Verhaal heeft een vertrouwd aanbod van geschenken met een bijzonder verhaal, maar is ook continu op zoek naar unieke producten en concepten voor klanten die nét even iets anders willen. De inpakwerkzaamheden worden daarnaast door sociale werkplaatsen opgepakt. Door bewust en duurzaam consumeren gemakkelijk te maken, maakt Geschenk met Verhaal de wereld een beetje mooier. Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

Sociaal kerstpakket van Reinaerde

Geef je personeel een sociaal kerstpakket! Zo heeft niet alleen je personeel een fijne kerst, maar ook de makers. Bij Reinaerde maken mensen met een beperking naar ieders wens en voor elk budget een persoonlijk kerstpakket (al dan niet voorzien van een bedrijfslogo). De producten variëren van bijzondere kunst(voorwerpen), hout en keramiek tot handgemaakte kaarsen en kwalitatief hoogwaardige textielproducten, brood en koek. Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

Fairtrade kerstpakket van Fair Fabrics

Fair Fabrics is een fairtrade interieurlabel met een eigen wooncollectie. Alle producten zijn handgemaakt en fairtrade geproduceerd. Denk bijvoorbeeld aan olijfhouten snijplanken, sierkussens, sjaals, sport- of keukenhanddoeken. De expertise vanuit de oorsponkelijke cultuur met de bijzondere materialen, kleuren en patronen staat centraal en maakt de hele collectie onderscheidend. Fair Fabrics gaat graag in gesprek over een passend aanbod voor jouw organisatie. Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

Verspilling is Verrukkelijk kerstpakket van o.a. Kromkommer

Het lekkerste bier gemaakt van overgebleven aardappelen, frisse ijsthee van gered fruit, pure soep bomvol kromme groenten of een heerlijke zeep gemaakt van sinaasappelschillen. Al deze producten hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal verrukkelijk… én gemaakt van ingrediënten die anders verspild zouden worden. Verspilling is Verrukkelijk is een platform van ondernemers met oplossingen voor voedselverspilling. Samen pakken zij voedselverspilling aan door te laten zien dat het anders kan. Jij kunt dit jaar ook het verschil maken door jouw medewerkers of relaties te laten genieten van een Verspilling is Verrukkelijk kerstpakket. Er zijn twee verschillende pakketten met producten die de feestdagen tot een verrukkelijk feestje maken. Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

SDG kerstpakket van Utrecht4GlobalGifts

Bij Utrecht4GlobalGifts bestel je mooie relatiegeschenken, cadeaus of kerstpakketten die iets vertellen over Utrecht als stad die zich inzet voor de Sustainable Development Goals. Stel een mooi pakket samen voor je personeel met bijvoorbeeld een lekker zeepje of een chutney van groentes met een vlekje. Een mooie biowijn of houten pennen uit Léon, Nicaragua. Of een domkaars of etui van geweven plastic. Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

Duurzaam kerstpakket op maat van Ecogiving

Ecogiving maakt met veel aandacht en zorg de mooiste eco kerstpakketten op maat. Want een kerstpakket met een verantwoord duurzaam verhaal, dat geeft toch nog net wat fijner. De producten in het pakket zijn gemaakt van bijvoorbeeld gerecyclede materialen, van bamboo, solar of van petflessen. Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Neem dan zelf een kijkje op de Social Impact Market, bijvoorbeeld bij de branches ‘eten en drinken’ of ‘retail’, of neem contact met ons op via market@buy-social.nl.