1. Blogs
  2. woensdag 8 juli 2020

Kerstpakketten met impact | 2020

Niets is mooier om rond kersttijd een glimlach te toveren op het gezicht van jouw werknemers of relaties en daarmee tegelijkertijd de wereld een stukje beter maken. Ga dan dit jaar eens voor een duurzaam en sociaal kerstpakket. Hieronder een mooie selectie aan kerstpakketten samengesteld vanuit het aanbod gericht op het oplossen van maatschappelijke vraagstukken van sociale ondernemingen. De sociaal ondernemers gaan graag in gesprek over jouw wensen.

 

Sociaal kerstpakket van DOEGOODS

Bij DOEGOODS weten ze als geen ander hoe jouw organisatie op de beste manier aan het einde van het jaar medewerkers of relaties kan bedanken. De mensen achter de geschenken van DOEGOODS maken de ruime keuze aan kerstpakketten bijzonder. Alle producten zijn namelijk gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan. Een kerstpakket waarmee jij als werkgever je sociaal hart kunt laten spreken én zorgt voor een lach op het gezicht van jouw medewerkers, relaties en de mensen achter DOEGOODS, met bijvoorbeeld; een pakket met streekproducten of voor meer interactie in het bedrijf: Xmas de Game.

Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

Een prachtige kersttafel met Studio Jux en BORO*ATELIER

Met kerst dineren aan een prachtige kersttafel? Dat wil iedereen wel! Geef je medewerkers dan een kerstpakket gevuld met prachtig natuurlijk gekleurde tafelkleden en servetten die genaaid worden in de fabriek van studio JUX in Kathmandu en natuurlijk geverfd in het BORO*ATELIER. Beide sociale ondernemingen zijn op een missie om de textielindustrie socialer en duurzamer te maken. Wil jij daar ook aan bijdragen?

Lees hier verder en neem contact op met via info@boroatelier.nl

 

Wie schrijft, die blijft! Kies voor het duurzame kerstpakket van MOYU

Durf jij het dit jaar volledig anders te doen? En een keer niet alle producten voor oudejaarsavond weg te hoeven gooien? Kies dan voor MOYU: een kerstpakket met oneindig herschrijfbare producten van steenpapier en 3 geplante bomen! Verzending aan huis is ook mogelijk.

Lees hier verder of neem contact op via paul@moyu.rocks.

 

Utrecht Kerstpakket: Utrechtse krachten gebundeld

7 Utrechtse sociale ondernemingen bieden jouw organisatie of onderneming de mogelijkheid om jouw kerstpakketten lokaal in te kopen met impact. De Utrechtse foodproducenten die eerder het "Ik-blijf-thuis-in-Utrecht pakket" lanceerden, hebben nogmaals de handen in een geslagen voor een: Utrecht Kerstpakket, met de mooiste ambachtelijke producten uit de regio. Alle producten uit het kerstpakket zijn duurzaam en lokaal geproduceerd en worden klimaatneutraal en lokaal bezorgd. Alle redenen om jouw werknemers of relaties de sociale schatten van Utrecht te laten ontdekken.

Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

Kerstpakket voor een betere wereld van Greengiftbox

Greengiftbox is gespecialiseerd in kerst- en eindejaarcadeaus met impact op een betere wereld. De verscheidenheid aan boxen op thema vertellen een bijzonder verhaal aan jouw medewerkers; van makers met een passie voor milieu en maatschappij. Ook is er naast de themaboxen zoals; de Activity Box of de No Food Waste Box, de mogelijkheid voor jouw werknemers om in de GreenGiftBox-webshop zelf hun geschenk te kiezen. De cadeaus van GreenGiftBox zijn gemaakt van gerecycled materiaal, zijn circulair of fairtrade. Door te kiezen voor het aanbod van deze sociale onderneming draag je bij aan een betekenisvolle economie en het tegen gaan van voedselverspilling, armoede en plastic afval.

Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

Eerlijk & duurzaam kerstpakket van Geschenk met verhaal

Kerst op maat met sociale onderneming Geschenk met verhaal. Laat je inspireren door hun nieuwe kerstassortiment met eerlijke en duurzame kerstgeschenken die de mooiste verhalen vertellen. Voeg een persoonlijke touch toe aan de kerstgeschenken of laat jouw werknemers zelf hun kerstgeschenk of -pakket uitzoeken met het Eigen Keuze Concept. Met al meer dan 15 jaar ervaring in het samenstellen van eerlijke & duurzame kerstgeschenken weet Geschenk met Verhaal precies wat bij jouw onderneming of organisatie past. Het team van Geschenk met Verhaal staat klaar om uitgedaagd te worden om hét duurzame kerstpakket samen te stellen voor jouw organisatie.

Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

Sociaal betrokken met het kerstpakket van Reinaerde

Aan de hand van je wensen, maakt Reinaerde kerstpakketten op maat. De artikelen worden gemaakt en ingepakt door mensen met een beperking in hun ateliers en werkplaatsen. Door de aankoop van de kerstpakketten bij Reinearde geef je als organisatie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zinvol werk te doen. Naast de artikelen van Reinaerde is er de mogelijkheid om het kerstpakket verder aan de vullen met lekkerste streekproducten. Op deze manier ben sociaal betrokken, verzekerd van een origineel cadeau en breng je je organisatie op een mooie manier onder de aandacht bij je relaties en werknemers.

Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

Inzetten voor Global Goals met Utrecht4GlobalGifts

Jouw werknemers beter laten leren kennen met het moois wat Utrecht te bieden heeft? Bij Utrecht4GlobalGifts bestel je mooie kerstpakketten die iets vertellen over Utrecht als stad die zich inzet voor de Gobal Goals. Vanuit een ruime selectie eerlijke producten gemaakt door Utrechtse ondernemers, stel jij je eigen duurzame Utrechtse kerstpakket samen. Elk product zet zich afzonderlijk in voor een aantal van de 17 Sustainable Development Goals, waarmee jij als organisatie ook een steentje aan bijdraagt door jouw kerstpakketten hier in te kopen. Denk aan: de eerlijke chocolade van Mesjokke of ambachtelijke biologische zeep van Werfzeep.

Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

Duurzaam en groen kerstpakket van Ecogiving

Jouw werknemers verrassen met een origineel duurzaam, groen kerstpakket? Voor duurzame eco kerstpakketten gevuld met fairtrade producten en biologische wijnen kan je terecht bij Ecogiving. Vul bijvoorbeeld het kerstpakket met Hollands design advies, duurzame snijplanken en keukenaccessoires gemaakt van bamboe. Zo kunnen jouw werknemers op een goede manier voor de natuur aan de slag in de keuken. Ook is de verpakking tijdens de kerst niet geheel onbelangrijk, en daar zorgt Ecogiving voor met het ruime aanbod aan duurzame en tegelijkertijd feestelijke verpakkingen.

Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op!

 

Het kerstpakket voor een inclusieve samenleving van Nora Werkt

Wil je jouw medewerkers even goed in het zonnetje zetten met een heel speciaal kerstpakket waarmee je een bijdrage levert aan een inclusieve samenleving? Dan ben je bij Nora Werkt aan het juiste adres! Nora Werkt is een stichting die mensen met een verstandelijke beperking aan echt werk helpt. kerstpakket is gevuld met duurzame, lokale producten uit Breda en omgeving zoals wijn, kaas, bonbons en meer. De basis van het pakket is het door hen ontworpen Picknick – Lounge kleed. Dit kleed is deels gemaakt van oude bannerstof en wordt gratis bedrukt met jouw eigen logo. Het kleed is Social Distancing Proof. 

Interesse? Lees dan hier verder en neem contact op! 

 

Toch op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje op de Social Impact Market, bij de branches ‘eten en drinken’ of ‘retail’, of neem contact met ons op via: market@buy-social.nl