Inkopen bij sociale ondernemingen: juist nu

Het zijn bizarre tijden waarin veel ondernemers hard geraakt worden. Daarom is dit het moment om impact te maken door in te kopen bij sociale ondernemingen. Hierdoor steun je bedrijven die de weg bereiden naar een nieuwe economie die circulair, armoedevrij en inclusief is. En is dat niet precies wat we nodig hebben? Koop dus juist nu zoveel mogelijk lokaal en sociaal in!

#buysocialjuistnu

De Social Impact Market barst van de gedreven en innovatieve sociale ondernemingen. Zij zetten zich met hun onderneming in om de maatschappelijke uitdagingen in de samenleving aan te pakken. Neem een kijkje op de Market of volg onze LinkedIn en Twitter pagina's waar we de sociale ondernemingen in de spotlight zetten.

In deze crisistijd komen veel sociaal ondernemers met daadkrachtige oplossingen en creatieve ideeën, zoals boodschappenpakketten, kortingsacties en giftcards. Op Social Enterprise NL verzamelen we een overzicht van al deze acties en oplossingen en delen ze in het netwerk. 

Pitch je onderneming in een korte video

Uiteraard zijn er geen fysieke bijeenkomsten dus geven we je graag online de mogelijkheid om op het podium te staan. Pitch je onderneming met een filmpje van 1 minuut of minder en deel het online. Neem het voorbeeld aan Joost van Brouwerij De 7 Deugden. Wil jij ook een video opnemen en delen? Gebruik het #buysocialjuistnu format of stuur Evelien een mail om je hierbij te helpen.

 

Sociaal ondernemer, doe je mee?

Heb jij een goede actie en werk je hard aan extra verkopen? Gebruik de hashtag en tag Buy Social zodat we je kunnen supporten.

Inkoper, doe je ook mee?

Laat zien bij welke ondernemingen jij inkoopt en gebruik de hashtag #buysocialjuistnu.