Voor sociale ondernemingen

 

Waarom Buy Social?

Als sociaal ondernemer wil je meer klanten: alleen dan kun je groeien en je maatschappelijke impact vergroten. Uit de Social Enterprise Monitor 2019 blijkt dat het voor veel sociale ondernemingen best lastig is om (grote) klanten te vinden. Buy Social is hét platform dat sociaal ondernemers in contact brengt met inkopers van bedrijven en overheden!


Iets voor jou?

Ben jij sociaal ondernemer? Dan kan je via de Social Impact Market jouw producten en diensten promoten. Publieke en private organisaties die willen inkopen bij sociale ondernemingen vinden op de Social Impact Market eenvoudig het aanbod dat bij hen past. Maar we brengen niet alleen online vraag en aanbod bij elkaar. Tijdens Buy Social Events kun je jouw aanbod pitchen aan potentiele klanten! 
 

Hoe werkt het?

Heb jij een gevestigde sociale onderneming en voldoet jouw organisatie aan deze voorwaarden? Word dan lid van Buy Social of sluit je aan bij het netwerk van Social Enterprise NL en speel jouw producten/diensten in de kijker van potentiële klanten! Meld je aan via dit formulier. Op basis hiervan nemen wij contact met je op om nader kennis te maken en samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Ben je al lid bij Social Enterprise NL? Stuur ons een mailtje, dan ontvang je inloggegevens en kan je direct aan de slag!


Over Social Enterprise NL

Het aantal sociaal ondernemers in Nederland groeit en dat is goed nieuws, want zij zijn de voortrekkers op weg naar een nieuwe economie. Een economie die werkt voor alle mensen; circulair, inclusief en armoedevrij.

In een notendop: Social Enterprise NL ondersteunt 400+ sociaal ondernemers door hun zichtbaarheid te vergroten en hen met raad en daad bij te staan via het ledenprogramma. Zij faciliteert een gemeenschap van gelijkgestemden die elkaar steunt. Social Enterprise NL stimuleert een gunstig ecosysteem voor sociaal ondernemen. Een systeem waarin voldoende groeikapitaal beschikbaar is, waar steeds meer klanten de maatschappelijke waarde waarderen, en waar overheden deze ondernemers zien als bondgenoot en daar naar handelen. Social Enterprise NL streeft naar betere-wet en regelgeving van de rijksoverheid.


Lees hier meer over wat het netwerk voor jouw organisatie kan betekenen.Mee doen?

Meld je aan om jouw producten en diensten op de Social Impact Market te plaatsen. 

Ben je lid bij Social Enteprise NL? Vraag jouw inloggegevens en ga direct aan de slag!